Ramen en deuren in aluminium, hout, PVC

Bij ons kan je ook terecht voor het plaatsen van ramen en deuren in zowel hout, PVC als aluminium. Hout is zonder twijfel het product dat het langste gebruikt wordt voor het buitenschrijnwerk van onze woningen. Ondanks de alternatieven vandaag hebben nog altijd veel bouwers en verbouwers een voorliefde voor de warmte en uitstraling van hout.

Aluminium ramen en deuren hebben een verfijnde look en zijn bijzonder sterk en worden nu vooral gebruikt in moderne woningen en gebouwen. Vooral voor grote glaspartijen met heel wat gewicht worden ze vaak gebruikt. Ze zijn ook beschikbaar in zeer veel kleuren, zijn kleurvast en bestand tegen vocht. 

PVC (PolyVinylChloride) schrijnwerk is een populaire keuze omwille van de prijs, isolerend vermogen, aantal beschikbare kleuren maar zeker ook omwille van de onderhoudsvriendelijkheid en omdat het ook niet kan rotten en enorm slijtvast is wat dus een hoge levensduur garandeert. Wij zoeken samen met u uit wat het beste PVC profiel is dat bij uw woning past.

Voor de keuze van uw aluminium ramen en/of deuren werken wij vooral met profielen van AluK, een gerenommerde leverancier van van kwaliteitsvolle, betrouwbare en performante aluminium systemen.

Neem contact op voor meer details

Contacteer ons

0478 326903

wesley.van.audenhove@telenet.be

Facebook

Stuur ons een bericht

Algemene schrijn- en timmerwerken

Van Audenhove BVBA

RPR Gent afdeling Oudenaarde

BTW BE 0828.604.781

Ondernemingsnummer: 0828.604.781

E-mail: 

wesley.van.audenhove@telenet.be

Telefoon: 0478326903

Adres: Langestraat 22, 9570 Lierde

Website: schrijnwerkenvanaudenhove.be