Buitenschrijnwerk

Voor alle soorten buitenschrijnwerk kan u beroep doen op onze expertise. De keuze van de materialen gebeurt steeds in overleg met de klant en/of de architect en is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van uw woning maar uiteraard ook voor het onderhoud en de levensduur. Aarzel niet om ons te contacteren voor een speciale wens, dat is voor ons een uitdaging!

Gevelbekledingen

Uit esthetisch oogpunt wordt er vaak voor hout gekozen als gevelbekleding. Hout kan uw gevel zowem een moderne als rustieke uitstraling geven. Er kan ook geopteerd worden voor platen zodat er een strakker uitzicht bekomen wordt. Hiervoor kunnen er materialen van bijvoorbeeld Rockpanel, Trespa of Eternit gebruikt worden. Uiteraard zorgen wij eerst voor een onderliggend kader voor het hout of de platen en bij renovatie kunnen bij ook zorgen voor isolatie.

Houten terrassen

Een houten terras afgewerkt in tropisch hout geeft uw tuin een warme uitstraling. We hebben het hier dan voornamelijk over houtsoorten afkomstig uit Azië of Afrika zoals Padouk (of Padoek), Afzelia of Afrormosia, die ook veel beter geschikt zijn dan noordelijke houtsoorten, die niet dezelfde duurzaamheid hebben en ook veel duurder zijn. Uiteraard plaatsen wij ook een worteldoek om onkruid te voorkomen en zorgen ook voor draagbalken waarom we de terrasplanken of -tegels aanbrengen.

Overkappingen & lounges

Een terrasoverkapping, pergola of een lounge in de tuin is natuurlijk subliem om uw avond onder door te brengen bij zwoel buitenweer. Deze verlengen de tijd dat je tijd buiten kan doorbrengen en beschermen niet alleen tegen de zon, maar ook tegen regen en wind. Een terrasoverkapping pergola of lounge in hout zorgt voor een warme uitstraling en is ook duurzaam door het gebruik van tropisch hardhout.

Ramen en deuren in aluminium, hout, PVC

Bij ons kan je ook terecht voor het plaatsen van ramen en deuren in zowel hout, PVC als aluminium. Hout is zonder twijfel het product dat het langste gebruikt wordt voor het buitenschrijnwerk van onze woningen. Ondanks de alternatieven vandaag hebben nog altijd veel bouwers en verbouwers een voorliefde voor de warmte en uitstraling van hout. PVC (PolyVinylChloride) schrijnwerk is een populaire keuze omwille van de prijs, isolerend vermogen, aantal beschikbare kleuren maar zeker ook omwille van de onderhoudsvriendelijkheid en omdat het ook niet kan rotten en enorm slijtvast is wat dus een hoge levensduur garandeert. Wij zoeken samen met u uit wat het beste PVC profiel is dat bij uw woning past. Aluminium ramen en deuren hebben een verfijnde look en zijn bijzonder sterk en worden nu vooral gebruikt in moderne woningen en gebouwen. Vooral voor grote glaspartijen met heel wat gewicht worden ze vaak gebruikt. Ze zijn ook beschikbaar in zeer veel kleuren, zijn kleurvast en bestand tegen vocht. Voor de keuze van uw aluminium ramen en/of deuren werken wij vooral met profielen van AluK, een gerenommerde leverancier van van kwaliteitsvolle, betrouwbare en performante aluminium systemen.

Tuinhuizen

Een tuinhuis in hout is zonder twijfel een meerwaarde voor je tuin. Het kan dienen als opslagplaats voor je tuingereedschap, de fiets, een motor, maar bijvoorbeeld ook voor de barbecue. Vaak worden tuinhuizen ook gebruikt voor het uitoefenen van een hobby. Een tuinhuis kan natuurlijk ook de vorm van een poolhouse aannemen als je een eigen zwembad hebt. Uiteraard kan u rekenen op ons vakmanschap om uw tuinhuis perfect af te werken en de nodige degelijkheid en stabiliteit te garanderen.

Algemene schrijn- en timmerwerken

van Audenhove BVBA

RPR Gent afdeling Oudenaarde

BTW BE 0828.604.781

Ondernemingsnummer: 0828.604.781

E-mail: 

wesley.van.audenhove@telenet.be

Telefoon: 0478326903

Adres: Langestraat 22, 9570 Lierde

Website: schrijnwerkenvanaudenhove.be