Binnenschrijnwerk

Voor mooi en perfect afgewerkt binnenschrijnwerk heeft u een ervaren vakman nodig. Al ons werk wordt tot op de millimeter uitgevoerd om te komen tot het door u vooropgestelde resultaat. Of het nu gaat om op maat gemaakte deuren, een keuken, maatkasten of een parketvloer: bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres.

Gyprocwerken

Gyproc is eigenlijk een merknaam en ondertussen gebruiken we de term gyprocwerken omdat Gyproc de onbetwiste nummer 1 is op de markt van gipslaatsen. Wij voeren alle werken met materialen afkomtig van Gyproc uit en zorgen uiteraard ook voor het eventueel plaatsen van Metal Stud profielen om voorzetwanden te maken waarachter makkelijk bijvoorbeeld electriche leidingen kunnen weggewerkt worden. Wij zorgen uiteraard voor een perfecte afwerking van de platen en stootvaste hoeken zodat de verdere afwerking perfect kan verlopen.

Keukens en maatkasten

Ook voor het maken van een op maat gemaakte keuken in bijvoorbeeld eik of een andere houtsoort bent u bij ons aan het perfecte adres. Of het nu gaat om een klassieke landelijke keuken of eerder een strak afgewerkte moderne keuken, geen probleem, wij zorgen ervoor. Ook voor maatkasten helemaal aangepast aan uw ruimte zorgen wij. Dressings, boekenkasten, tv-meubels, enz… wij voeren ze uit in het overeengekomen kwaliteiteitsmateriaal. Ook ruimtes onder een schuine trap werken wij volledig uit, zodat u deze ruimte optimaal kan benutten.

Parket- en laminaatvloeren

Wij hebben ook een jarenlange ervaring met het plaatsen van alle parket- en laminaatvloeren die voor een warme en tijdloze uitstraling in uw interieur zorgen. Wij bespreken uiteraard vooraf alles met u zodat u kan kiezen uit onze stalen, de breedtes en diktes en nadien zorgen wij ook voor de opmetingen en uw op maat uitgewerkte offerte. Als het massief parket betreft schuren we deze ook op en behandelen het nadien met olie of vernis naar wens.

Zolderinrichtingen

Een bestaande zolder(verdieping) verbouwen of een nieuwe zolderruimte inrichten vraagt een aangepaste aanpak en de ervaring van een vakman. Wij kijken na of de steunbalken nog in goede staat zijn, of er voldoende lichtinval aanwezig is en er dus eventueel noodzaak is aan extra zolderramen. De zolderuimte kan afgewerkt worden met effen wanden en eventuele tussenmuren in gyproc en maatkasten om voor de nodige bergplaatse te zorgen. Desgewenst kunnen wij hier ook opnieuw de isolatie verzorgen.

Algemene schrijn- en timmerwerken

van Audenhove BVBA

RPR Gent afdeling Oudenaarde

BTW BE 0828.604.781

Ondernemingsnummer: 0828.604.781

E-mail: 

wesley.van.audenhove@telenet.be

Telefoon: 0478326903

Adres: Langestraat 22, 9570 Lierde

Website: schrijnwerkenvanaudenhove.be